Hjem » Anne Katrine Sørensen

Anne Katrine Sørensen

Mit navn er Anne Katrine Sørensen, og jeg er autodidakt billedkunstner og skulptør. Jeg bor i Nørresundby med min mand og to drenge. Jeg er opvokset i en lille by på Nordsjælland, hvor jeg helt fra barnsben af har beskæftiget mig med kunsten og det kreative.

Min mor har introduceret mig for mange forskellige udtryksformer fra maleri og skulpturer til porcelænsdukker og silketryk. Alt dette har givet mig et stærkt fundament og videbegærlighed efter altid at finde nye veje.

Jeg arbejder primært i et eventyrsunivers fyldt med magi og underliggende gru. Eventyr, fabler og myter har altid været en stor inspiration, og jeg bevæger mig som oftest på kanten mellem drøm og virkelighed.

Alle værker er iscenesat i en anden verden, men med undertoner fra virkeligheden. Mine værker hælder imod det dystre, og jeg prøver at vise hvilken indflydelse vores stressede, elektroniske forbrugsverdeb har på magien i vores liv.

Der hører en historie til alle værker. Nogle gange er det gamle myter eller legender, der er nyfortolktet. Andre gange er det helt nye historier, der opstår i processen med at skabe værket.

Alle malerier er akryl på lærred.