Hjem » Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Guiti Sko og Galleri
Algade 35 b st. – gården
9000 Aalborg
Tlf.: +45 22191822
CVR: 24341361
 
Alle aftaler indgås som udgangspunkt på dansk, og alle priser er i DKK og inklusiv 25 % moms.

BESTILLING AF VARER

Det er let og sikkert at handle i Guiti´s webshop. Når du har valgt et eller flere produkter, bliver du guidet igennem din handel. Så længe du ikke har godkendt din betaling, kan du stadig både annullere og ændre din ordre. 
Når du gennemfører en ordre vil der automatisk blive sendt en ordrebekræftelse til den indtastede e-mailadresse. Det er muligt efterfølgende, at annullere købet inden ordren er afsendt ved at kontakte Guiti.dk. på e-mail guiti@mail.dk. eller på tlf.nr. 22191822. Ved fortrydelse efter afsendelse se Returret. Guiti.dk forbeholder sig retten til at annullere en ordre hvis nødvendigt.

BETALING AF ORDRER

Du har mulighed for at betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort og masterkort. Det er sikkert, hurtigt og nemt. Pengene hæves først når varerne afsendes. Der kan aldrig hæves et større beløb end du har godkendt. Guiti.dk benytter Easy fra Nets til betaling. Når du handler på www.guiti.dk, kan du betale med Visa dankort, Mastercard, Visakort,. Der pålægges ikke gebyr ved brug af Kreditkort. Din betaling bliver først trukket, når du har modtaget en e-mail om, at pakken er afsendt fra vores lager.

LEVERING

Guiti.dk tilbyder fragt fri levering til Danmark ved ordrer over 500,00 kr. Ordrebeløb derunder pålægges et fragtgebyr på 45,00 kr. Guiti.dk bestræber sig på, at alle ordrer bestilt inden kl. 10.00 sendes samme dag. Bestillinger afgivet på lørdage, søndage og helligdage afsendes næstkommende hverdag. NB! Skriver du fejl i din adresse, og vi modtager den retur fra fragtfirmaet, vil du blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr, så tjek altid at du skriver den rigtige adresse. Nægter du at modtage pakken fra den valgte pakkeshop, eller får du ikke hentet pakken i tide, skal du være opmærksom på, at du ligeså vil blive pålagt et ekspeditionsgebyr på 150 kr. De 150 kr. vil blive modregnet dit ordrebeløb. 

RETURNERING

I henhold til købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder, at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Send en mail til guiti@mail.dk med information om, at du fortryder købet. Du skal oplyse navn, ordrenummer og vare. Varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage. Vi tilbagebetaler pengene for din returvare til det kort, du har anvendt ved bestilling, når denne er returneret, modtaget og gennemgået.

Du betaler selv porto og andre eventuelle omkostninger i forbindelse med returnering, og det står dig frit for, hvilket fragtfirma du returnerer med, dog modtager vi IKKE pakker fra DAO og heller ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker leveret til postbutik/pakkeshop. Alle pakker skal returneres MED OMDELING eller leveres personligt til:

Guiti sko og galleri – Algade 35 b, gården – 9000 Aalborg – Danmark

NB! Vær venligst opmærksom på, at sko æsken ikke må beskadiges, tapes til eller bruges som den yderste emballage, da varen ellers ikke kan videresælges i original emballage. Send venligst æsken indpakket i papir, en pose, plastic eller andet, der beskytter æsken. Er varens emballage brugt som yderste emballage, dvs. tapet til eller på anden måde beskadiget, opkræves der et gebyr på 150,- kr. De 150,- kr. fratrækkes returbeløbet.

OMBYTNING
Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller vare, så kontakt os eventuelt først, på guiti@mail.dk eller på mobil 22191822 Forsendelsesomkostningerne til returneringen + fremsendelse af anden vare betales af køber.

RETURNERING & OMBYTNING I VORES FYSISKE BUTIK
Du kan altid returnere eller ombytte en vare i vores fysiske butik. Har du betalt med Dankort eller VISA/Dankort, overfører vi pengene til din konto samme dag. Vær dog opmærksom på, at pengene ikke kan blive udbetalt til dig direkte i butikken men overføres via webshop til det kort, du har brugt til betaling. Husk at medbringe vedlagte faktura. Du får udleveret en kvittering for returnering af vare og modtager en mail fra os, når pengene er tilbageført. Husk som kunde er det altid muligt at afbestille en ordre inden den afsendes. Herefter gælder reglerne for returret.

REKLAMATIONSRET

I henhold til købeloven er der på alle produkter 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen. Det betyder, at du kan klage over fabrikationsfejl eller mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. Husk du har pligt til at reklamere indenfor rimelig tid efter en fejl eller mangel er opdaget.
Vær opmærksom på at reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen skyldes betjeningsfejl, forkert brug, uautoriseret reparation og modifikationer eller andre fejl forårsaget af køber. 
Kontakt os i forbindelse med en eventuel reklamation, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 
 
Reklamationsret er ikke det samme som garanti.
 

Guiti.dk tager forbehold for: 

  • Valutaændringer.
  • Force majeure. 
  • Udsolgte varer. 
  • Tryk- og tastefejl.
  • Fejl i billedmaterialet.
  • Forsinkelse eller ændring af proceduren hos fragtudbyderen.